کتابکتاب رشته شیلات و بوم شناسی آبزیان

کتاب “بهبود غذاهای دریایی برای مصرف کننده”

Improving Seafood Products for the Consumer

کتاب “بهبود غذاهای دریایی برای مصرف کننده”

مشاهده ادامه این مطلب فقط برای اعضای سایت فراگیر علمی تخصصی محیط زیست فراهم می باشد. خواهشمنداست جهت مشاهده کامل این نوشته، ثبت نام کنید و به حساب کابری خود وارد شوید. ثبت نام در اینجا کاملاً رایگان است.

 

جهت دانلود کتاب اینجا کلیک کنید

عابد ترابی نیا

کارشناس ارشد آلودگی محیط زیست- پژوهشگر- کارشناس و مدرس GIS- (سنجش از دور) RS- مدل سازی آلودگی صوت- نرم افزار های مرتبط با محیط زیست و نقشه سازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا