کتابکتاب رشته شیلات و بوم شناسی آبزیان

کتاب “راهنمای دستورالعمل های کیفیت، ایمنی و سلامت غذاهای دریایی”

Handbook of Seafood Quality, Safety and Health Applications

کتاب “راهنمای دستورالعمل های کیفیت، ایمنی و سلامت غذاهای دریایی”

مشاهده ادامه این مطلب فقط برای اعضای سایت فراگیر علمی تخصصی محیط زیست فراهم می باشد. خواهشمنداست جهت مشاهده کامل این نوشته، ثبت نام کنید و به حساب کابری خود وارد شوید. ثبت نام در اینجا کاملاً رایگان است.

 

جهت دانلود کتاب اینجا کلیک کنید

عابد ترابی نیا

کارشناس ارشد آلودگی محیط زیست- پژوهشگر- کارشناس و مدرس GIS- (سنجش از دور) RS- مدل سازی آلودگی صوت- نرم افزار های مرتبط با محیط زیست و نقشه سازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا